3.9.2024

Poslední informace k oslavám 50. ročníku Rollo ligy

Honza Vlášek Pozvánky a propoziceHistorie
Již v pátek vypuknou na Šindlově oslavy 50. ročníku Rollo ligy - poslední informace.

Vážení přátelé,

Poslední informace před jubilejním setkáním koloběžkářů na Šumavě.

Vše, co bylo napsáno v oficiální pozvánce na akci, platí: http://www.kolobezkovyportal.cz/cs/clanky/oslavy-50-rocniku-rollo-ligy-a-posledni-jizda-davida-seemanna-781

Kapacita akce je neomezená, nicméně stejně prosíme, pokud vás to nebude obtěžovat, pošlete nám mail o vaší účasti na sefredaktor@kolobezkovyportal.cz. Na soupisce účastníků je nyní již dlouhá řádka jmen, která pamatují jen to nejlepší z toho, co se kdy na Šumavě odehrálo.

Velké díky patří Českému svazu koloběhu za podporu celé akce a za to, že stále respektuje více než padesátiletou historii našeho krásného sportu. Díky také chlapcům z Kickbiku za další dodatečnou podporu budgetu. A také Jardovi Hájkovi za sebeobětující práce na památníku koloběžkového sportu a zajištění pípy s chlazením.

Pro všechny účastníky bude na vzpomínkové večery k dispozici zdarma cca 30 buřtů, plus chleba a hořčice a také 2 sudy piva. Po vypití a snězení všech zásob již vše další proběhne pouze v režii účastníku. Cítíte-li se na větší oslavu, zvažte, prosím, případné vlastní zásoby. Jakékoliv stravování samozřejmě každý ve vlastní režii. Nezapomeňte krygly, sklenice atd.!

Sobotní oslavný program bude zahájen v pravé poledne slavnostní vyjížďkou po trati závodu Tour de Šumava – poslední jízdou Davida Seemanna. Oběd je zajištěn v naší oblíbené cukrárno kavárně Na Kvildě, kde bude k dispozici cca 50 gulášů s chlebem a pivo (zde samozřejmě již ne zdarma). Chrtovi nám dají k dispozici zahradu za domem, kde se budeme moci obědově realizovat cca od 13:00.

Až se všichni najedí a případně si i přidají pamlsky z cukrošky, vyrazíme někdy nejpozději okolo 15:00 závodním tempem na sedlo Přilby a odtud již pak zpět na Šindlov.

V 18:00 následně počítáme s posledním rozloučením s Davidem a oficiální instalací památníku koloběžkového sportu. Následovat pak bude volná oslavná zábava.

V neděli ráno poklidíme a vyrazíme domů.

Těšíme se na shledání se všemi, se kterými jsme se dlouho neviděli, i s těmi, se kterými se vídáme často.

A závěrem ještě video z posledního setkání, které se uskutečnilo na Šindlově v roce 2018.

3, 4 Trhni si nohou!